Jaqueline Bratu

Publicat de admin pe

Coregrafa 𝗝𝗮𝗾𝘂𝗲𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂 modelează trupuri, minți și suflete și a acceptat invitația noastră de a face parte din juriul Sҽɳʂαƚισɳ Bҽʂƚ Cυρ!

Detalii si inscriere http://starbestkids.ro/evenimente/sbk/


Absolvent Master UNATC secția “Coregrafie și Performanță în Dans”, 𝗝𝗮𝗾𝘂𝗲𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂 și-a dedicat întreaga activitate introducerii copiilor în tainele baletului.
În calitate de coregraf și regizor artistic, 𝗝𝗮𝗾𝘂𝗲𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂 a pus în scena peste 20 de spectacole originale de balet pentru copii cu subiecte adaptate dupa povești clasice. Reprezentațiile au avut loc pe diverse scene din București și țară: Teatrul Odeon, Teatrul Nottara, Opera Națională Bucuresti, Teatrul de Opereta, Teatrul din Oravita.
Colaborarea din ultimii ani cu Opera Comică pentru Copii București a dat naștere unor spectacole de balet precum “Frumoasa Vasilisa”, “Printul Crab”, “Printesa Florilor”, ”Licornia, ultimul unicorn” reprezentate cu succes de mai multe ori în cadrul stagiunilor 2016 – 2022. De asemenea, Jaqueline a realizat în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii coregrafia pentru dansurile copiilor în cadrul spectacolelor “Flautul Fermecat” si “Motanul Incălțat” amândouă în regia lui Cristian Mihăilescu și musicalul “MADAGASCAR”, în regia lui Emil Pantelimon.
𝗝𝗮𝗾𝘂𝗲𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂 este de asemenea profund implicată în descoperirea și dezvoltarea tinerelor talente. Zeci de copii care au făcut primii pași în dans sub îndrumarea lui Jaqueline au continuat studiile de balet în cadrul Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”, unii dintre aceștia devenind balerini cunoscuti.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *