Cristina Ion

Publicat de admin pe

Cristina a inceput cu gimnastica sportiva la varsta de 6 ani la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti sub indrumarea D-nului Profesor Hurmuzachi Cristian, pentru ca mai apoi (la varsta de 8 ani) sa se indragosteasca iremediabil de gimnastica ritmica sub indrumarea D-nei Doina Firica la CSS Triumf Bucuresti pana la varsta de 17 ani.

La 16 ani a debutat prima data pe scena teatrului de Revista C-tin Tanase unde a continuat sa performeze pentru 6 ani. In aceasta perioada a facut parte din ansamblul de balet atat al Teatrului de Revista cat si al catorva emisiuni de televiziune, emisiuni in voga la vremea respectiva.

Dupa frumoasa colaborare cu echipa teatrului de revista, vreme de 5 ani a cutreierat lumea facand parte din trupa de dans internationala ce sustinea spectacole zilnic pe Vasele de Croaziera ale companiei MSC Crociere.

Pasiunea pentru predat, a descoperit-o 10 ani mai tarziu, prima colaborare fiind cu “Wilmark Dance Academy” unde a aprofundat si studiile pe stilul de dans latino-american.

Iubind gimnastica a terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport fiind licentiata in Gimnastica.

In 2013 a inceput sa predea atat balet (grupa incepatori) cat si gimnastica la scoala de dans Dance Planet. Frumoasa colaborare a durat pana in August 2018 cand s-a decis sa-si mareasca activitatea la propria sa scoala de dans (scoala de dans pe care o detinea in paralel inca de cand a inceput colaborarea cu Dance Planet) respectiv : Scoala de Dans SBK.

In prezent activitatea principala este de profesor de gimnastica, instructor de dansuri latino-americane, prietena si uneori mama pentru copii inscrisi la propria Scoala de Dans SBK.

In tot acest timp nu s-a oprit din dans.

Are diverse colaborari cu artisti nationali atat pentru evenimente private cat si aparitii TV, propria trupa de dans pentru evenimente, colaborari cu emisiuni TV.

Categorii: Antrenori

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *