Tabara de dans Let’s Dance 2021

In urma solicitarii parintilor, dar si pentru bucuria copiilor, mutam tabara din perioada 12-18 Iulie de la munte….. la mare. Mai exact la Club D’or Vama Veche. 

Tabara de dans 𝕷𝖊𝖙’𝖘 𝕯𝖆𝖓𝖈𝖊 𝕮𝖆𝖒𝖕 2021 va fi organizata in perioada 12-16 iulie 2021, Club D’or Vama Veche.


Si editia de anul acesta va fi incununata de Concursul de dans 𝙎𝙚𝙣𝙨𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝘽𝙚𝙨𝙩 𝘾𝙪𝙥, editia a III-a, cu premii in bani intre 17 si 18 iulie 2021 ⁽ⁿᵘ ˢᵉ ᵛᵒʳ ᵗⁱⁿᵉ ʷᵒʳᵏˢʰᵒᵖᵘʳⁱ⁾ motiv pentru care avem si un BONUS: copiii care sunt inscrisi si in tabara dar si la concursul de dans Sensation Best Cup beneficiaza de o noapte GRATUITA de cazare (16-17 iulie, vineri spre sambata).

Pentru ca 2020 a fost … cum a fost … putem sa vedem o mica parte din cum a fost tabara din 2019 in pozele de mai jos sau in Pagina Facebook a evenimentului http://bit.ly/37YMt2J

Ce pregatim in 2021?

5 zile pline de workshop-uri cu certificate de participare pentru copii semnate de profesori de renume!
Va prezentam urmatoarele tipuri de pachete pentru 5 zile/4 nopti*:

-Pachet Full Tabara2.000 lei *

  • Cazare in Club D’or Vama Veche
  • Pensiune completa, 3 mese pe zi, in cadrul complexului
  • Access la toate workshopurile de dans, organizate pe niveluri de dificultate: incepator, intermediar, avansat. Vor participa la cursuri speciale de latino, balet, gimnastica, contemporan, urban + un workshop surpriza 🙂

Pachet adulti pentru participare in tabara – 1.500 lei

  • Cazare in Club D’or Vama Veche. Cazarea se face in sistemul de taberii.
  • Pensiune completa, 3 mese pe zi, in cadrul complexului
  • *pachetul nu include accesul la workshopuri. Pentru adultii single, distributia la nivel de camere se face in functie de numarul de adulti inscrisi.

-Pachet exclusiv Workshop-uri (fara cazare, fara masa) – 750 lei

*BONUS: copiii care sunt inscrisi si in tabara (all inclusive) dar si la concursul de dans Sensation Best Cup beneficiaza de o noapte GRATUITA de cazare (16-17 iulie, vineri spre sambata).


▀▄▀▄▀▄ ᒪOᑕᑌᖇI ᒪIᗰITᗩTE ▄▀▄▀▄▀ Asigurarea locului in tabara se face prin achitarea unui avans de 30% din costul integral pana pe 20.06.2021.

Persoanele care doresc cazare doar pe weekend este rugat sa comunice perioada exacta și numărul de persoane pentru a incerca sa gasim locuri disponibile la o locație din apropiere și pentru prospectarea preturilor.

FORMULAR DE INSCRIERE: http://bit.ly/LDC2020-inscriere

Contact: Cristina Ion – telefon 0726614318 sau email starbestkids@gmail.com